top of page

"All for LUK" - na kus reči s Dianou Majlenderovou

"Aj vy sa môžete svojim dobrým skutkom pričiniť o to, aby mal malý Luka zo Spišskej Belej každý deň väčší a väčší dôvod na úsmev... a to prostredníctvom podporenia tejto šľachetnej charitatívnej akcie" - takto pozývala koncom roka 2018 Diana Majlenderová, organizátorka podujatia nazvanej "Všetko pre Luka" na prehliadku do hotela Família. Sama má butik a venuje sa móde.

Luka a Diana Majlenderová - organizátorka podujatia

Prečo o tom píšem až teraz? Prečo až teraz rozhovor a informácia?

Prečo o tom píšem tri mesiace PO?

Jednoduché otázky - jednoduché odpovede. Niektoré situácie a veci, udalosti vo vás niekedy potrebujú dozrieť, až potom ich dokážete poslať ďalej. Neľahká téma - ale veľa radosti, ktorú je dobré posunúť ďalej - vravím si. Svet potrebuje dobré veci + pokoru, milé slovo, prajnosť, prebudenie.

Navyše to nie je (nebola) jednorázová záležitosť, ale stále sa pomôcť dá: https://pomoztelukovi.sk/

ROZhovor s Dianou:

1. Ako si sa dostala k Lukovi - prečo tentokrát všetko pre Luka?

Sú to moji známi od detstva a poznáme sa dosť dobre. A na otázku - prečo pre Luka odpoviem jednoducho - chcela som im trochu pomôcť. Sami vieme, ako to dnes chodí a mám ich veľmi rada a malého tiež. Nemajú to ľahké.

 

Napísané Lukovou mamou

Malý Luka Klokoč

 

2. V čom bol druhý ročník iný?

Bol iný v tom, že tu boli známe návrhárky, ,ktoré chceli pomôcť a bola som veľmi vďačná zato, že boli ochotné prísť aj napriek takej diaľke, len aby pomohli dobrej veci a hlavne podporili malého.

3. Aké značky a akí dizajnéri sa objavili na prehliadke?

Malá ochutnávka fotiek, aj keď nie v naj klavite

Foto/archív: Diana Majlenderová

4. Ako sa prehliadkou pomohlo?

Pomohli sme Lukovi peňažne, to znamená, že všetky peniaze za vstupné šli na jeho liečbu. A boli aj darčeky. Luka mal z večera takú radosť a zážitky, že ešte po ňom každému rozprával čo všetko zažil. Dokonca pomáhal aj pri žrebovaní tomboly. A vlastne celá podstata bola urobiť malého šťastným, nič nie je krajšie ako detský úsmev.

Na prehliadke sme si hudobne zahrali Ja a Vilo - Ďakujeme za pozvanie!

Na fotke spolu s organizátorkou Dianou Majlenderovou

 

Vďaka Diana!

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

TAGS

No tags yet.
bottom of page