top of page

Moringa - počuli ste už o nej?

Energia - základ môjho bytia.

Potrebujem ju a potrebujem jej veľa. Preto som hľadala a našla som Strom života - nie nerástol v Alicinej krajine zázrakov, nevytiahla som ho s koreňmi a nezasadila v izbe do črepníka. Našla som ho v menšej konzistencii - volá sa Moringa.

Foto/vlastný archív

- tento strom života rastie na úpätí Himalájskych hôr

- v roku 2008 Národný ústav zdravia (National Institute od Health) vyhlásil Moringu za „rastlinu roka“ na základe faktu, že má potenciál pomôcť zvrátiť množstvo environmentálnych problémov a zároveň dokáže pokryť nutričné potreby človeka

- Moringa obsahuje až 25x viac železa ako špenát

- detoxikuje organizmus ...

...viac už v rozhovore so Zoltánom Čankym z kolektívu mladých ľudí, ktorí majú záujem priniesť na Slovensko novinky v oblasti zdravšieho životného štýlu a majú záujem ich prinášať v čo najvyššej kvalite. Zúčastnili sa medzinárodných veľtrhov v oblasti výživových doplnkov v Las Vegas a Ženeve a tam objavili Moringu. Hovoria si THE PUREA.

 

1. Poďme si Moringu ešte viac priblížiť, čo je to za rastlinu?

Najzdravšia zatiaľ objavená rastlina v prírode, inak nazývaná v ang. aj Tree of life — strom života. Obsahuje najviac vitamínov a antioxidantov a používa sa na liečenie viac ako 300 chorôb. Najčastejśie sa konzumujú vysušené a podrvené. listy tejto rastliny.

2. Prečo ste sa rozhodli "ponúkať" túto rastlinku?

My sme sa nerozhodli, rozhodli účinky Moringy. Je to produkt, ktorý si zaslúži každý jeden z nás aby sme sa cítili lepšie.

3. Aké sú jej výhody? V čom je výnimočná?

Výnimočná je v jej komplexnosti, to ju oddeľuje od všetkých výživových doplnkov. Nahrádza všetky dôležité zdroje vitamínov a antioxidantov pre naše telo. Ak užívate Moringu každý deň ste v pohode, nepotrebujete brať iné výživové doplnky.

4. Nemusia sa jej užívatelia báť nežiadúcich účinkov?

Nie. Moringa je dokonalý výtvor našej matky prírody a neexistuje prípad kedy by Moringa niekomu uškodila.

5. Ako ste sa k nej dostali vy?

Zaujímame sa o svetové trendy v oblasti zdravého stravovania a výživových doplnkov. Moringa nás upútala svojim jedinečným hodnotenim na celosvetových podujatiach v tejto oblasti.

6. Dokáže Moringa vyliečiť niektoré druhy chorôb?

Zatiaľ je zdokumentovaných vyše 300 chorôb, kde Moringa napomáha zlepšiť zdravotný stav pacietna.

Ďakujem za rozhovor plná energie ♥

Viac informácii nájdete na www.thepurea.com

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

TAGS

No tags yet.
bottom of page