top of page

S dobrým batohom, v pohodlných botách aj na kraj sveta

- tento nebude práve z radu typických Informatívnych článkov.

- spúšťač tejto témy - november a príval negatív (samozrejme, že bolo aj veselo, ale...)

- "Prajme si."

- dávam radu - že s kvalitným "parťákom" na zips a v pohodlných botách, sa dá zvládnuť aj excelentne nabitý program štýlovo, komfortne, šikovne (divadlo, hudba, rádio, tv, fashion kultur) - o tomto viac v ďalšom článku.

V poslednej dobe si hovorím, že tento svet (rozumej ľudské pokolenie) by potrebovalo poriadnu lekciu ako sa správať, s podtitulom Oprášenie si dobrých mravov, ktoré nám v detstve vštepovali naši rodičia - poväčšine. Sedíte na obede sadne si ku vám žena a nie že vás ešte vyruší, ale bez ničoho na vás zhúkne - "koľko je hodín!?" Poviete jej a ona ani mäkké F, žiadne ďakujem, prosím.

Na uliciach to isté - frázy, "prosím vás!,...nevyrušujem?...prepáčte!,...chcel/a by som sa opýtať,.. ďakujem!,...pekný deň, dobrý deň, pekné popoludnie!"...sa stali, mám pocit, cennou raritou!

Buďme prajní. Darujme si pekné slovo. Robme čo nás baví. A nechajme robiť druhých, čo majú radi. Neviem či pochmúrnosť novembrovej oblohy mólovo zabrnkala na pekné ľudské slovo...navyše toľko nie práve najkrajších momentov sprevádzalo november 2019.

Prečo tak veľmi riešime životy druhých, skôr ako vyriešime ten, s ktorým prioritne vieme čo urobiť (?)... Náš! Raďme a vypočujme, ale s dobrým úmyslom.

November 2019 bol si zvláštne ... mistický (?) Vlažný (?) Esenciálny (?) Revolučný (?)

Radosť si doprajme - v tanci, v hudbe, v divadle, v móde, v peknom slove. To sú moje radosti. A čo že je ich toľko?! Žime vlastné životy v pohodlných topánkach a s batohom na chrbte. Teda JA tak najradšej. Ak ste podobný "energeťák", ktorý si v batohu nosí "celý svet" aby mu cez deň nič nechýbalo a behá doslova od Tatier k Dunaju, tak vám dám pár tipov, bez ktorých ja nejdem do denného "šialenstva."

Môj celodenný, ľubený program v spoločnosti týchto:

Nájdeš na: Stránke bonprix.sk

Ruksaku

Nájdeš na: Stránke bonprix.sk

Klikni tu: Ruksak

Peace Vesmír,

BARA


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

TAGS

No tags yet.
bottom of page